fbpx

ZEEVRACHT

DOOR TANDEM SMART GLOBAL LOGISTICS

 VOLLEDIG ONTZORGD

 KORTE LIJNTJES

 Wereldwijd Netwerk

Zeevracht: eenvoudig geregeld en goed georganiseerd

Als er geen tijddruk is, kies je voor zeevracht. Dat is ten slotte de meest economische manier van transport. Maar hoe kies je een rederij die voorzichtig met jouw goederen omgaat? Hoe omzeil je LCL transport met extra hoge kosten op Rotterdam? Hoe achterhaal je vertragingen en hoe los je de gevolgen daarvan op? Of je nu kiest voor FCL of LCL, er komt nogal wat kijken bij zeevracht.

Altijd op de hoogte

SMART Logistics neemt het werk graag voor je uit handen. Wij hebben een uitgebreid internationaal netwerk van betrouwbare rederijen, transportbedrijven en loodsen. Daaruit maken we een selectie van transportmogelijkheden en adviseren je bij de keuze tussen snelheid, prijs en risico. Bij aankomst in de haven zorgen we voor een snelle en probleemloze inklaring. Hoe de zending ook verloopt, je weet altijd wat de status is: indien nodig ontvang je dagelijks een update. En als je vragen hebt, neem je gewoon contact met ons op.

Wereldwijd verzorgen wij FCL- en LCL-diensten voor de import en export van:

  • General cargo
  • Gevaarlijke producten
  • Zendingen met batterijen

De grootte van ons netwerk stelt ons in staat om scherpe prijsafspraken te maken. Bovendien hebben we een kantoor in Xiamen, China. Daardoor kunnen we heel snel schakelen. We hebben goede afspraken met rederijen en er zijn wekelijks afvaarten. Mocht zich een probleem voordoen, dan lossen wij het voor je op.

Lees meer over onze douanediensten en opslag en distributie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

“Ik wilde weten wat het ging kosten om alles per schip vanuit China te vervoeren. Binnen 10 minuten stuurde Jerry een offerte, inclusief transport van en naar de haven.”

Jan Jansen – Directeur Meerse Optics

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Kantoor Amsterdam

Parellaan 2C
2132 WS Hoofddorp - Schiphol
Nederland
T: +31 (0)88 6541400
M: info@tandem-smart.nl

Kantoor Rotterdam

Vlaardingenweg 63
3044 CJ Rotterdam
Nederland
T: +31 (0)10 2404875
M: info@tandem-smart.nl