fbpx

LUCHTVRACHT

DOOR TANDEM SMART GLOBALĀ  LOGISTICS

 VOLLEDIG ONTZORGD

 KORTE LIJNTJES

 Wereldwijd Netwerk

Totaaloplossing voor elk soort luchtvracht

Luchtvracht gaat om snelheid: goederen kunnen al de volgende dag ter plaatse zijn. Maar je dient te voldoen aan de IATA regelgeving en die is niet altijd eenvoudig te doorgronden. Wat zijn de regels voor bepaalde landen of producten? En hoe zorg je voor een adequate verpakking van de zending? Tandem Smart Global Logistics heeft de expertise om de luchtvracht snel en probleemloos uit handen te nemen.

Weekendinklaring zonder extra kosten

Omdat er bij luchtvracht vaak sprake is van tijdsdruk, verzorgen we ook inklaringen in het weekend. Dat gaat rap, want we hebben een ervaren team, met veel kennis van zaken. Zo voorkomen we vertragingen: op maandag zijn de producten beschikbaar voor opslag of distributie. We berekenen hier geen extra kosten voor. Luchtvracht en snelheid zijn immers synoniemen van elkaar. Dan is het toch logisch om door te werken?

Wereldwijd verzorgen wij de import en export van:

  • General cargo
  • Gevaarlijke producten, incl. lithiumbatterijen
  • Aircraft on Ground (AOG)
  • Scheepsonderdelen
  • Priority goods

Ons uitgebreide netwerk stelt ons in staat scherpe prijzen te bedingen en flexibel te werken. First Flight Out? Overnight? Of liever economy? Op basis van de transittijd en de kosten komen we tot een slim plan. Via een dagelijkse update blijf je altijd op de hoogte van de status van jouw zending.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

“Toen ik contact opnam om een lading laptops te laten vervoeren met luchtvracht, kreeg ik het advies van Edwin om de juiste Lithium labels op de verpakkingen te bevestigen. Een goed advies dat extra kosten en tijd bespaard heeft!”

Marco de Boer – Directeur ICT Flex

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Kantoor Amsterdam

Parellaan 2C
2132 WS Hoofddorp - Schiphol
Nederland
T: +31 (0)88 6541400
M: info@tandem-smart.nl

Kantoor Rotterdam

Vlaardingenweg 63
3044 CJ Rotterdam
Nederland
T: +31 (0)10 2404875
M: info@tandem-smart.nl