fbpx

WEGTRANSPORT

DOOR TANDEM SMART GLOBAL LOGISTICS

 VOLLEDIG ONTZORGD

 KORTE LIJNTJES

 Wereldwijd Netwerk

Voordelige maatwerkoplossingen voor elk wegtransport

Wegtransport binnen Europa is sneller en goedkoper dan luchtvaart. Zeker als je gebruik maakt van ons netwerk. De kwaliteit en de grootte daarvan stelt ons in staat om scherpe prijsafspraken te maken met betrouwbare partners. Het gevolg: de zending wordt veilig en voordelig vervoerd en afgeleverd, ongeacht op welke locatie in Europa.

Concrete afspraken over laad- en lostijden

Moeten de goederen morgen om 10 uur in Zuid-Frankrijk worden afgeleverd? Geen probleem. Wij kunnen gemakkelijk schakelen, waardoor we het wegtransport geheel naar wens kunnen organiseren. Vervoer je producten waarvoor speciale vergunningen nodig zijn? Zijn er meerdere afleverpunten? En is er ook opslag nodig? Wij verzorgen alles, inclusief een POD, oftewel afleverbewijs. En ongeacht of je kies voor consolidatie of volle wagens/dedicated transport.

Binnen Europa verzorgen we de import en export van:

  • General cargo
  • Gevaarlijke producten, incl. lithiumbatterijen
  • Aircraft on Ground (AOG)
  • Scheepsonderdelen
  • Priority goods

We nemen de volledige organisatie voor je uit handen. Dat betekent dat we ons verdiepen in het soort lading dat je vervoert. Afhankelijk van jouw wensen kiezen we daar een vervoerder bij. Samen komen we tot een slim plan. Ook tijdens het transport houden we nauw contact. Zo ben je altijd op de hoogte van de status van de zending.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

“Toen ik contact opnam om een lading laptops te laten vervoeren met luchtvracht, kreeg ik het advies van Edwin om de juiste Lithium labels op de verpakkingen te bevestigen. Een goed advies dat extra kosten en tijd bespaard heeft!”

Marco de Boer – Directeur ICT Flex

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Kantoor Amsterdam

Parellaan 2C
2132 WS Hoofddorp - Schiphol
Nederland
T: +31 (0)88 6541400
M: info@tandem-smart.nl

Kantoor Rotterdam

Vlaardingenweg 63
3044 CJ Rotterdam
Nederland
T: +31 (0)10 2404875
M: info@tandem-smart.nl