fbpx

OPSLAG EN DISTRIBUTIE

DOOR TANDEM SMART GLOBAL LOGISTICS

 VOLLEDIG ONTZORGD

 KORTE LIJNTJES

 Wereldwijd Netwerk

Veilige opslag en distributie van elk soort product

Wanneer de vracht is aangekomen, begint het volgende hoofdstuk: ofwel de goederen worden verder getransporteerd, of ze worden opgeslagen. Maar waar? Is het nodig om ze in te klaren, of volstaat douaneopslag? En als je vanuit een opslag distribueert, hoe staat het dan met de voorraad? Wanneer je met ons samenwerkt, zorgen wij voor antwoorden op deze en andere vragen.

Scherpe prijzen

Bij SMART Logistics zit een enthousiast team klaar om de opslag en distributie van elk soort zending te verzorgen. Of het nu gaat om algemene ladingen, gevaarlijke goederen of geneesmiddelen, wij zijn bekend met wetgeving en opslagvereisten. We verzorgen zowel lange als korte termijnstallingen en organiseren ook de verdere distributie na aankomst in de (lucht-)haven. Door de grootte van ons netwerk kunnen we bovendien scherpe prijzen bieden, zeker in combinatie met lucht– of zeevracht.

Je kunt bij ons terecht voor de volgende opslag- en distributiediensten:

  • Opslag in moderne en beveiligde omgeving
  • Korte en lange termijnopslag
  • Douaneopslag
  • Verdere goederendistributie
  • Voorraad-rapportages

Wij vinden persoonlijke communicatie belangrijk. Door open te zijn over prijzen, weet je precies waarvoor je betaalt. Door regelmatig updates te geven, weet je altijd waar je aan toe bent. En als je vragen hebt, zitten wij voor je klaar om die te beantwoorden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

“Toen ik contact opnam om een lading laptops te laten vervoeren met luchtvracht, kreeg ik het advies van Edwin om de juiste Lithium labels op de verpakkingen te bevestigen. Een goed advies dat extra kosten en tijd bespaard heeft!”

Marco de Boer – Directeur ICT Flex

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Kantoor Amsterdam

Parellaan 2C
2132 WS Hoofddorp - Schiphol
Nederland
T: +31 (0)88 6541400
M: info@tandem-smart.nl

Kantoor Rotterdam

Vlaardingenweg 63
3044 CJ Rotterdam
Nederland
T: +31 (0)10 2404875
M: info@tandem-smart.nl